Trainingen

Wij bieden diverse weerbaarheidstrainingen aan! Voor elk van de trainingen geldt dat ze afgestemd kunnen worden op uw situatie. Maatwerk dus!
De trainingen kunnen zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden.
Wij bieden een psycho-fysieke sociale competentietraining. Wij vinden het belangrijk aandacht te besteden aan de vertaalslag, hoe de deelnemer het aangeleerde kan toepassen in de dagelijkse leef en leer omgeving.

Het doel van de training is dat de deelnemers bewust worden gemaakt van hun eigen zijn, hun eigen kunnen en hun eigen grenzen. Door gebruik te maken van de fysieke elementen wordt de theorie direct omgezet in de praktijk waardoor het een langer durend effect heeft. Deelnemers worden sociaal weerbaarder. Men leert de grenzen herkennen, de grenzen aan te geven en de grenzen te bewaken! Ook het vermogen om met anderen samen te spelen, samen te werken en samen te leven in een snel veranderende multiculturele samenleving, wordt getraind.

Hoewel er veel gebruik wordt gemaakt van fysieke vechtsport elementen, moet deze cursus niet gezien worden als een zelfverdedigingstraining.

De trainingen zijn doelgroep specifiek, dit betekent dat we voor elke groep een passende training hebben. Elke training zal zoveel mogelijk aansluiten bij de beleving en het ontwikkelingsniveau van de doelgroep. De individuele trajecten zijn altijd maatwerk.


– Groepstraining weerbaarheid Onderwijs (b.o., v.o. en m.b.o)
– Groepstraining weerbaarheid Bedrijf (teambuilding, communicatie)
– Groepstraining op maat (specifieke doelgroepen, speciaal programma)

– Individuele begeleiding weerbaarheid Kids vanaf 8 jaar (bijv. met zorgindicatie)
– Individuele begeleiding weerbaarheid Volwassen (Reïntegratie, Sterk op het werk)
– Ouder – Kind training weerbaarheid