Weerbaarheid bedrijven

Deze training heeft als doel de (potentiële) werknemers te versterken. In de training leren werknemers sterk te staan, hun grenzen herkennen, aangeven en bewaken, ze leren zich te focussen. Deze training kan worden ingezet om (preventief) het ziekteverzuim tegen te gaan en werknemers beter te laten presteren. Ook kan het veiligheidsgevoel worden vergroot door te investeren in de zelfverzekerdheid van de werknemer.

De training kunnen wij zowel bij u, Incompany aanbieden of op een nader te bepalen locatie. Door het psycho fysieke karakter van  de training zal het een afwisselend programma zijn. In overleg met uw organisatie kunnen wij de training aanpassen op de werknemer of groep werknemers. Door de training te geven aan een kleine groep werknemers zal er voldoende tijd zijn om iedere deelnemer goed de aandacht te geven. De duur en invulling van deze training zijn afhankelijk van de wensen van zowel de werknemer als de werkgever, dit zullen wij samen met u bespreken.

Ook geschikt voor mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Het volgen van de Sterk op het Werk Training geeft zelfvertrouwen.

Werkgever, werknemer, Jobcoach: Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden.