Professional Organizing

Lopen uw zakelijke en privé betalingen en administratie door elkaar? Heeft u geen overzichtelijke administratie? Werken de opgestelde protocollen niet of zijn ze verouderd? Is uw kantoor niet de rustige werkomgeving die u wenst? Ruimt u altijd de rommel van collega’s op? Heeft u moeite met planning en effectiviteit? Heeft u behoefte aan een nieuwe administratie of registratie methode?

De georganiseerde werkplek
Een georganiseerde werkplek zorgt voor meer rust en grotere effectiviteit. Een goede werkplek moet praktisch, functioneel en vooral werkbaar zijn. Vaak is uw bureau het zenuwcentrum van uw werkzaamheden, hier begint dan ook de organisatie.
Ook uw digitale bureau, uw computer, raakt snel overvol en daardoor onoverzichtelijk. Het gebrek aan overzicht en rust op de werkplek leidt tot ineffectiviteit en werkt stress verhogend.
Neem vandaag nog contact op, om te kijken wat YouCount2 voor u kan betekenen.

Structuur in uw systeem
Hierbij kunt u denken aan het (her)inrichten van de bedrijfsadministratie, zowel fysiek als digitaal. Als ondernemer is een van de verplichtingen vanuit de overheid een goede administratie bijhouden.Veelal zult u het boekhoudkundige gedeelte hebben overgedragen, aan de accountant, maar hoe zit het met uw fysieke administratie? Kunt u makkelijk uw papieren vinden? Houdt u uw registraties allemaal goed bij en bewaard u deze ook? Wij hebben met succes bij meerdere (ook kleine zelfstandige) ondernemers deze zaken op orde gebracht met een overzichtelijk en efficiënt resultaat.
Wilt u een overzichtelijke, systematische dossiervorming in uw organisatie? Neem vandaag nog contact om te bepalen of YouCount2 ook uw organisatie door het aanbrengen, herstellen of fine-tunen van de structuur, verder zal brengen.

Timemanagement
Timemanagement of efficiënt werken begint met het hanteren van een goede organisatie. Een goede, haalbare planning maken, kunt u leren! Door met 1 agenda te werken creëert u overzicht, door uw werkzaamheden en taken en verantwoordelijkheden eens nader te bekijken, krijgt u inzicht. YouCount2 kan u ondersteunen in dit proces! Samen zorgen wij dat de randzaken goed georganiseerd worden. Interesse? Neem vandaag nog contact op!