Bedrijfsadvies

Voor zowel de “kleine” zelfstandige als de grotere organisatie is YouCount2 een uitstekende sparringpartner om mee te brainstormen. Grote of kleine veranderingen? Wilt u als “starter” uw bedrijf goed inrichten? Wij denken graag met u mee!

Naast algemeen bedrijfsadvies kunnen wij u de volgende diensten aanbieden:

Projectondersteuning:
Voor het slagen van een project is het belangrijk dat de basisstructuren goed geregeld zijn. YouCount2 kan u begeleiden om de project-administratie en organisatie in de basis goed te regelen. Zodat u daarna het project kunt uitvoeren.

Marketing strategie:
Bij het goed in de markt plaatsen van uw dienst of product is een goede marketing strategie belangrijk. Of u nu een startende (kleine) ondernemer bent of al langer uw bedrijf heeft, iedereen profiteert van een goede strategie. YouCount2 kan u helpen door samen met u een strategie te bepalen. Na een inventarisatie kunnen we een analyse maken waarna we een plan van aanpak opstellen. Wij kunnen u begeleiden in de uitvoering, controle en de bijstelling van het plan van aanpak. Onze kracht is uw wensen te vertalen naar een realistisch marketing concept in begrijpbare taal.

Pr en reclame ontwerp en advies:
Wij zijn geen reclame bureau maar zijn wel sterk in het geven van advies over uw reclame aanpak. Tevens kunnen we u ondersteunen door het schrijven van teksten die de lading van uw dienst of product goed dekken. Hoe mooi het ontwerp van uw website, flyer of poster ook is, als de tekst niet pakkend of passend is, zal het beoogde effect niet behaald worden. Kortom wij kunnen u hierin op verschillende manieren van dienst zijn. Voor diverse klanten hebben wij ontwerpen gemaakt.Door onze veelzijdigheid en onze persoonlijke aanpak zijn wij in staat zowel de ZZP-ers als grotere ondernemingen goed van dienst te zijn.

Interesse in of vragen over bedrijfsadvies van YouCount2, neem dan vandaag nog contact op!